L’Escola Oficial d’Idiomes es prepara per a un curs diferent però assegurant la qualitat i el servei

El nou curs es planteja complicat i incert a l’Escola Oficial d’Idiomes i a la resta de centres educatius. Diverses instruccions dels departaments de salut i educació demanen plans de contingència per diversos escenaris en funció de l’evolució de la pandèmia a la tardor i a l’hivern.

La nova directora del centre, Maria Trullàs, té instruccions per restringir el pas d’alumnes pels passadissos. Es podria també limitar els aforaments a les aules al 50 per cent o no reduir-los i fer obligatòria la mascareta en tot moment. Res és segur ara per ara.

Davant de possibles casos positius s’hauran de tancar les aules afectades i fer un seguiment de les persones assistents. No serà un curs com els anteriors, hi haurà diferències, però Trullàs assegura que malgrat tot, la qualitat i el servei estan assegurats.

En aquest centre, a l’estiu no hi ha cursos intensius. Ara, alguns alumnes fan tràmits de trasllat d’expedient. La preinscripció es farà entre el 31 d’agost i el 3 de setembre. Trullàs demana que tota la ciutadania interessada s’apunti aquestes dates a l’agenda. Els tests de nivell seran a partir del 10 de setembre i després arribaran les matriculacions definitives.

1.800 alumnes van estudiar a l’EOI el curs passat algun dels 5 idiomes que imparteix: anglès, italià, francès, alemany o àrab. 800 continuaran aquest 2020-2021 perquè ja han formalitzat la seva matrícula (els mateixos que en anys anteriors). L’evolució dels tràmits i l’actualitat del centre es poden seguir al web i, ara també com a novetat, a Twitter i Instagram.