L’Escola Petit Estel- La Nova guanya per segon any consecutiu el Junior Business Challenge

L’Escola Petit Estel-La Nova, de Terrassa, amb l’equip d’alumnes de 1r de Batxillerat format per Marina Farres, Lara García i Natàlia Molina, i sota la tutorització de la professora, Helena Sierra, ha estat la guanyadora de la segona edició del Junior Business Challenge (JBC) que organitza Euncet Business School (EBS). El centre terrassenc guanya per segon any consecutiu el JBC, un joc-competició de simulació empresarial que recrea situacions realistes de gestió i presa de decisions estratègiques d’una companyia. L’inspector en Cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Josep Planxeria, i la directora d’Euncet BS, Dolors Puig, feien lliurament el passat divendres, dia 3 de novembre, dels premis i diplomes a l’equip guanyador.

El 2n JBC ha comptat amb la participació de 238 nois/noies, el doble que en la primera edició. S’han format 88 equips amb alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i Formació Professional de 12 instituts i escoles del Vallès. El segon centre classificat en el JBC han estat els Maristes de Rubí i, en tercer lloc, l’IES Santa Eulàlia, de Terrassa.

La directora d’Euncet, Dolors Puig, fa una valoració “molt satisfactòria” del II JBC. “Es tracta d’una experiència pionera que des del principi ha quallat molt bé entre els centres d’ensenyament. Estem molt contents de la resposta del centres, del professorat i dels nois i les noies. Creiem que donem resposta a una necessitat educativa”.

La classificació final respon a l’encert en les decisions que van prenent els equips orientades a assolir els objectius per a l’empresa i els productes. De la mateixa manera que en la vida real, del resultat de les decisions preses depèn l’èxit de la companyia. Els guanyadors han estat aquells que més be han posicionat l’empresa tan per lideratge de marca com per beneficis.