L’Escola Pia presenta a l’alcalde el seu projecte pedagògic sobre els refugiats

L’Escola Pia de Terrassa ha impulsat durant tot aquest curs escolar una campanya per implicar tota la seva comunitat en l’ajuda als refugiats i mostrar així el seu compromís amb el canvi social.

Aquest dimecres, els delegats de totes les classes, excepte els de batxillerat, han anat a l’ajuntament a explicar aquest projecte amb el lema ‘Cap frontera, cap barrera’. Els han rebut l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el regidor de solidaritat i cooperació internacional, Adrián Sánchez.

En l‘acte hi han participat prop d’un centenar d’alumnes. En representació del grup, alguns dels estudiants han donat a conèixer alguns detalls d’aquest projecte educatiu, en col·laboració amb l’ONG Open Cultural Center. En funció de la seva edat, han participat en tallers, jocs de rol i xerrades on han pogut escoltar el testimoni en primera persona dels afectats.

Per la seva part, l’alcalde ha felicitat l’escola per la tasca que han dut a terme i els ha encoratjat a seguir treballant per aconseguir un món més just.

Vega ha defensat que cal un esforç de tota la societat per avançar en el camí de la pau i la democràcia.