L’Escola Ramon Pont organitza un mundial de futbol a Terrassa

El mundial de futbol no es pot celebrar a Qatar i s’ha traslladat a Terrassa. L’escola Ramon Pont s’encarrega de l’organització de l’esdeveniment. Aquest és el projecte educatiu que els nois i noies de primer a tercer d’ESO està portant a terme entre el 13 i el 20 de juny.

Foto1 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont Foto 2 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont

La temàtica l’ha triat el mateix alumnat del centre a partir d’un qüestionari fet pel professorat de secundària. A més, s’hi ha implicat amb molta il·lusió, tant amb els aspectes de gestió com en la celebració del seu propi torneig amb equips mixtes.

Foto 3 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont Foto4 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont

El projecte del mundial de futbol està organitzat en diferents departaments: audiovisual, comunicació, màrqueting i administració. D’aquesta manera, s’han dividit les feines de difusió i programació televisiva (amb una entrevista a Joan Capdevila) i la web oficial. També fan les samarretes, la decoració, el logo, la cançó i la mascota, a més de la gestió administrativa, amb la recerca dels camps per disputar els partits, els hotels per allotjar els esportistes i cobrir les despeses d’organització i els premis.

Foto5 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont Foto6 Projecte Mundial Futbol Escola Ramon Pont

El dia 20 es farà l’acte de cloenda, que comptarà amb un partit entre l’equip guanyador i el professorat i l’entrega de guardons i reconeixements.