L’escola Sagrat Cor Celebra El Dia De L’educació Física Al Carrer 2

L’escola Sagrat Cor celebra el Dia de l’Educació Física al Carrer

Aquest dimecres 27 d’abril s’ha celebrat a tot Catalunya el Dia de l’Educació Física al Carrer. Es tracta d’un dia de reivindicació per una Educació Física de qualitat, organitzat pel COPLEFC, l’òrgan col·legiat dels professionals de l’esport de Catalunya. L’escola Sagrat Cor de Terrassa ha sigut un dels centres participants i s’ha volgut adherir a aquest dia de celebració amb una caminada pel Parc de Vallparadís.

Des del punt sud del parc, fins al Castell Cartoixa, tot l’alumnat i mestres de Primària han caminat, i corregut en alguns trams, per  donar visibilitat a un estil de vida saludable. La pràctica habitual d’activitat física, doncs, esdevé fonamental. L’acte ha acabat amb una fotografia de tots els participants on es podien llegir les lletres ‘DEFC’, Dia de l’Educació Física al Carrer.

A més, enguany el DEFC està lligat als ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Especialment respon als objectius de  salut i benestar, educació de qualitat i igualtat de gènere, respectivament. L’Educació Física, doncs, és una matèria que promou espais de benestar i aprenentatge. I ho fa mitjançant el moviment i les accions saludables, cíviques, participatives i cooperatives, entre d’altres. A més, l’esforç i l’autonomia esdevenen fonamentals. Ara més que mai, gaudir d’una bona educació física resulta fonamental per què els notres nens i nenes creixin de manera sana i feliç.