L’escola Sagrat Cor de Terrassa estrena un rocòdrom al pati

L’escola Sagrat Cor de Terrassa, amb prop de 1350 alumnes escolaritzats des de la Llar d’Infants fins al Batxillerat, ha inaugurat aquesta setmana un rocòdrom al pati de l’edifici d’educació primària, on cada dia juguen uns 450 nens i nenes.

Aquesta nova infraestructura, que ha estat dissenyada entre l’equip docent i l’empresa Gecko Walls, permetrà poder practicar activitat física en diversos moments de la jornada lectiva.

Amb anterioritat al muntatge, els mestres de primària  han decorat  l’espai un nou mural gegant. Aquesta setmana, l’empresa encarregada de la construcció i la inspecció tècnica del rocòdrom, ha acabat els treballs en aquest nou equipament.  Durant tot el dia, els alumnes de primària, han  estat molt atents a l’evolució del rocòdrom.

Aquesta infraestructura se  suma  a un altre espai que ha sorprès als nens i nenes en l’inici d’aquest curs. Perquè ja fa un parell de setmanes es va instal·lar un gran sorral al costat de les pistes esportives. Aquest espai, juntament amb el rocòdrom, i algun altre que està en procés de construcció, farà que l’hora de l’esbarjo  sigui més activa que mai. Els nens i nenes podran gaudir d’activitats físiques més socials i adequades al seu desenvolupament motor.