Narrativa Audiovisual

L’Escola Tecnos celebra les jornades culturals del centre

L’Escola Tecnos ha celebrat els dies 1, 2 i 3 de febrer les jornades culturals del centre. Durant aquests tres dies s’han suspès les activitats lectives habituals a l’ESO i Batxillerat i s’han programat tallers, cinefòrums, xerrades i sortides amb un marcat interès cultural.

Dimecres 1 de febrer, l’activitat ha girat al voltant d’una pel·lícula i un cinefòrum posterior amb algun especialista en el tema del film. L’alumnat ha pogut escollir entre propostes com ‘Campeones’, per reflexionar sobre els estigmes amb la terapeuta ocupacional Eva Domingo; ’42 segundos’, per descobrir que hi ha darrere d’uns Jocs Olímpics de la mà del waterpolista Xavi García; ‘Carmen y Lola’, per conèixer el poble Gitano amb l’ajuda de l’activista Jordi Perales i ‘La corresponsal’, per saber com s’explica la guerra en primera persona gràcies a l’experiència del periodista Òscar Armengol.

Dijous ha estat dedicat a tallers que han permès a l’alumnat conèixer altres activitats, desenvolupar habilitats i relacionar-se entre ells en un context més informal. S’han fet propostes més esportives (sibpalki, ultimate, esgrima o escalada) i d’altres més creatives o artístiques (manualitats, màgia, narrativa audiovisual o cuina).

Les jornades acaben divendres amb sortides de caràcter cultural o lúdic a les mines de sal de Cardona, al museu del Cau Ferrat de Sitges i a un bosc vertical. Paral·lelament, l’alumnat de primer de Batxillerat rep alumnes alemanys en l’intercanvi que es fa anualment.

Estructures

Fotos cedides per Escola Tecnos

Cuina

Fotos cedides per Escola Tecnos

Narrativa Audiovisual

Fotos cedides per Escola Tecnos