L’Escola Tecnos és l’única terrassenca de les 26 escoles Sentinelles catalanes

La Generalitat ha escollit l’Escola Tecnos com l’únic centre d’ensenyament de Terrassa que aquest curs serà una Escola Sentinella per a l’estudi de la Covid-19. 26 escoles Sentinelles catalanes participen de la iniciativa. Es tracta d’un projecte de recerca impulsat pels Departaments de Salut i Ensenyament per avaluar la pandèmia a partir d’un seguiment de l’alumnat, les famílies i el personal docent.

Un estudi que avalua diferents vessants de la malaltia i que els alumnes del centre hi participen activament. El projecte d’investigació analitzarà el nivell d’exposició de tota la comunitat educativa, comportaments i conductes en front de la pandèmia, per conèixer entre d’altres aspectes el grau de transmissió o els nivells de contaminació.

El resultat dels quatre aspectes que formen part de l’estudi, ha de permetre conèixer amb més profunditat la malaltia i poder dissenyar polítiques de salut pública per a la prevenció i control de la pandèmia. L’escola Tecnos és un dels centres representatiu dels col·legis catalans que imparteix estudis de Primària i Secundària a uns 850 alumnes repartits en dues línies.