Esgrima Jornades Culturals Tecnos

L’Escola Tecnos tanca la setmana amb tres dies dedicats a les Jornades Culturals

L’Escola Tecnos de Terrassa ha engegat aquest dimecres les ja tradicionals Jornades Culturals, una iniciativa que aquest centre educatiu impulsa cada any des del 1987. Durant tres dies s’aturen les classes a les etapes d’ESO i de Batxillerat i s’ofereix a l’alumnat la possibilitat de participar en diverses xerrades, tallers, cinefòrums i altres activitats. Tot plegat, una sèrie de propostes educatives que complementen la seva formació acadèmica i personal.

Aquest esdeveniment és ja un tret distintiu del col·legi del carrer Topete. Alhora, és també una porta oberta a la ciutat i al seu entorn. Les Jornades Culturals 2022 comptaran amb diverses conferències que aniran a càrrec d’experts en diferents matèries. L’escriptora i activista Bel Olid, els experts en cinema Albert Beorlegui i Rubén Montero, l’arqueòleg Arnau Ferrer, l’emprenedora Sònia Caballero o la jove campiona d’Espanya de Trial Berta Abellán en són només alguns exemples. A més a més, cada curs, de 1r d’ESO fins a 1r de Batxillerat, podrà gaudir de l’experiència de participar i aprendre en tres tallers diferents.

En edicions anteriors, per les jornades de la Tecnos ja hi havien passat persones referents en l’àmbit científic i cultural com Josefina Castellví, Sor Lucía Caram, Thunten Wangchen, Arcadi Oliveres o Gemma Marfany. El programa íntegre d’aquest any es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Esgrima Jornades Culturals Tecnos