L’escola Triple Step organitza la primera trobada de swing del curs a la plaça del Progrés

Aquest diumenge a la tarda Terrassa ha ballat a ritme de swing. Alguns practicants s’aquest ball s’han trobat a la Plaça del Progrés, on l’escola de dansa Triple Step ha organitzat una de les seves trobades mensuals. Alumnes de l’escola de ball i d’altres aficionats al swing han assistit a la trobada per a practicar i demostrar els seus millors passos.

Un ball que està cada cop més de moda i que mou a molta gent que ha descobert en el swing una manera de desinhibir-se i conèixer gent nova.

Per a Triple Step aquestes trobades d’estiu també els serveix per captar l’atenció de futurs alumnes que s’informen, proven i es sumen a les classes dirigides d’aquest tipus de balls. De fet, el curs començarà el proper dilluns dotze de setembre.

La propera trobada serà a la plaça Vella amb música en directe. Però aquesta serà una cita extraordinària. El que es repetirà cada mes seran aquestes trobades a les diferents places de la ciutat per tal que molta gent s’interessi per modalitats de ball com el swing o el lindy hop i puguin demostrar el ritme que porten dins.