L’Escolania de Montserrat actua a en el Concert Solidari de Prodis

El Centre Cultural ha acollit aquest divendres el 14è Concert Solidari de Prodis amb la participació de l’Escolania de Montserrat.

Com cada any, la Fundació Prodis organitza un concert per recaptar diners per a les més de 300 persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral que atén als tallers, les llar-residència i per fer difusió de l’entitat.

Aquest esdeveniment, també és una mostra d’agraïment i voluntat d’oferir un espectacle de qualitat a la ciutat, com a retorn de tota l’ajuda rebuda. Enguany, el catorzè concert tenia un caire especial i esperat per la seva llarga tradició musical l’Escolania de Montserrat, una coral de nois que des del segle XIII canta en el santuari marià de Montserrat.

El Concert Solidari de Prodis es va du a terme sota la direcció del mestre Llorenç Castelló. Oferia interpretacions de música sacra, composicions clàssiques internacionals i, també, música popular catalana amb harmonització de compositors catalans. El concert tenia un punt final amb alguna cançó nadalenca per la proximitat del Nadal.