L’escriptora egarenca Laura Fernández presenta la seva darrera novel·la a Can Boada del Pi, el seu barri d’infància

La señora Potter no es exactamente Santa Claus és el títol de la darrera novel·la de la periodista i escriptora egarenca Laura Fernández. Un llibre de l’editorial Random House que es va estrenar el passat quatre de novembre de 2021 i que no ha deixat indiferent a ningú. Són moltes les crítiques positives de lectors i mitjans que descriuen aquesta obra com íntima, intrigant i original. La pròpia autora explica que és la seva obra més ambiciosa fins al moment.

Tot i residir actualment a Montgat, l’autora d’aquest llibre ens explica la importància que té la seva infància al barri de Can Boada del Pi de Terrassa. Un lloc ple de records per ella i que li ha servit d’inspiració per alguna de les seves novel·les més recents.

Laura FernÁndez

La quarta edició de La señora Potter no es exactamente Santa Claus ha sortit a la venta amb 6.000 exemplars. Aquesta història, que s’ha escrit durant cinc anys, barreja realitat i ficció per parts iguals. Tots els personatges seran veïns de Kimberley Clark Weymouth, un poble inventat on transcorre aquesta trama que té com a pilar fonamental la maternitat.