L’escriptora Nuria Bendicho, protagonista de la sessió inaugural del club de lectura a Bambú Llibreria

Aquest dimecres ha arrencat el primer club de lectura per a adults de Bambú Llibreria, amb el llibre «Terres mortes» de Nuria Bendicho i la presència de la mateixa autora. L’establiment va obrir ara fa dos mesos al carrer de Volta, al barri de Ca n’Aurell. Encara que és una llibreria centrada sobretot en publicacions destinades al públic infantil i juvenil, les responsables de Bambú Llibreria volen impulsar activitats per a adults els dies d’entre setmana.

El primer cicle d’aquest club de lectura per a adults s’allargarà fins al juny, amb una trobada i un llibre mensuals. L’encarregada de dinamitzar-ho és l’escriptora egarenca Cristina Redondo, autora de la novel·la negra feminista «Clandestina». Però si una cosa caracteritza la selecció d’obres que ha fet Redondo és la varietat: de temàtiques, autors, èpoques i procedències.

Després d’arrencar amb «Terres mortes» de Nuria Bendicho, la resta de llibres escollits per aquest primer club de lectura són «Canción del ocaso» de Grassic Gibbon, «El nom del món és bosc» d’Ursula K. Le Guin, «El pont d’Alexander» de Willa Carther, «Un final» de J.P. Sansaloni i «#Finsaqui» de Cesc Cornet. Les sessions comptaran sempre com a mínim amb la presència de l’editor o editora del llibre llegit, també de l’autor o autora quan sigui possible.

Bambú Llibreria, a més, està preparant un club de lectura juvenil i cicles temàtics de literatura lgtbi i asiàtica.