L’escuderia MATHC ressuscita un ral·li dels anys 70 per inaugurar les celebracions dels 50 anys de secció

La secció de Motor de l’Atlètic Terrassa arrenca aquest diumenge la celebració del cinquantè aniversari de l’escuderia amb una pujada a la Mata. Es tracta d’una prova de regularitat entre cotxes clàssics que pretén recordar la pujada a la Mata que es va celebrar durant els anys 70, tot i que llavors la prova era de velocitat i també hi participaven motos.

Al ral·li d’aquest diumenge s’hi han inscrit 48 cotxes d’entre els anys 1947 i 1991, distribuïts en tres categories segons l’antiguitat: històrics, clàssics i youngtimers. Des de l’escuderia s’han declarat gratament sorpresos per l’interès que ha despertat la prova i afirmen que li donaran continuïtat tants anys com puguin. Aquesta nova pujada a la Mata tindrà un recorregut total de 77Km amb tres trams cronometrats, arribarà fins a Navarcles i Monistrol de Calders i utilitzarà les últimes tecnologies per registrar els temps dels participants.

La resta d’actes per celebrar aquest mig segle de benzina s’activaran al desembre, després de la disputa de la Copa de la Reina que tancarà els 50 anys de la secció femenina d’hoquei. La primera cita serà una exposició sobre la història de l’escuderia que es podrà visitar a les instal·lacions de l’Atlètic fins al març. També als terrenys del club, al gener inauguraran una escultura commemorativa. A partir d’aquí, des de la secció de Motor de l’Atlètic Terrassa compten amb organitzar més actes de tipus esportiu al llarg del 2020.