L’ESEIAAT acull una jornada sobre l’impacte positiu de l’economia circular a la construcció

La Càtedra d’empresa UPC – Grup Construcía ha celebrat aquest dimecres al campus de Terrassa una jornada sobre l’impacte positiu de l’economia circular a la construcció.

Una reflexió sobre la necessitat d’aplicar processos circulars a tots els sectors productius i, en concret, a la construcció ha estat el punt de partida d’aquest acte que ha comptat amb l’exposició de cinc ponències amb experiències d’èxit.

Alguns exemples han estat el projecte europeu de Circ-Boost, la renovació d’habitatges i un nou material compost de fibres tèxtils, així com una solució de construcció de baix cost basada en terra i fibres vegetals per a països en vies de desenvolupament i un tauler ignífug reciclable fet de residus.

Durant la jornada també s’han lliurat els premis als millors Treballs de Fi d’Estudis de la UPC en economia circular de la Construcció, amb una dotació de 1.000€ cadascun. Les distincions han estat per Rim Bouraurou i Fabián Alejandro Cuspoca,

Finalment, s’ha entregat a l’estudiant Jaume Asensio el premi del concurs de mini-videos de Treballs Fi d’Estudis de l’ESEIAAT, impulsat per la càtedra UPC-Grupo Construïa amb 1.000 €.

Upc Premiats Economia Circular

[Font imatge: UPC]