L’ESEIAAT explica la col·laboració amb la ciutat com a exemple de bones pràctiques al Fòrum UPC

El regidor d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, Adrián Sánchez, ha estat un dels participants al “Fòrum UPC de ciutats universitàries” que s’ha celebrat dimecres a la tarda al rectorat de la UPC a Barcelona. També hi han participat representants d’altres ajuntaments com Barcelona, Castelldefels, Manresa, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat, Viladecans i Vilanova i la Geltrú. La jornada ha servit per compartir estratègies i necessitats mútues.

 

El Fòrum dóna continuïtat a la primera jornada celebrada el 4 d’octubre passat a la Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB), en què es va posar de relleu l’aliança de la Universitat amb el territori i la intensificació del seu rol com a agent  transformador.

Entre els exemples de bones pràctiques de la Universitat en diferents municipis, el director de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Xavier Roca, ha explicat l’estreta col·laboració amb l’Ajuntament i les entitats locals per realitzar activitats ofertes a la ciutadania.