L’ESEIAAT recupera el Fòrum d’Empreses per facilitar l’accés de l’alumnat al món laboral

El Campus de la Politècnica a Terrassa ha celebrat aquest dimecres el XVI Fòrum d’Empreses amb l’objectiu de captar talent entre l’alumnat universitari. La trobada ha recuperat el format presencial després de la pandèmia. En aquesta edició hi han participat una cinquantena de companyies i institucions, una xifra inferior a la del 2019 que els organitzadors atribueixen a la competitivitat amb esdeveniments similars, a la inseguretat sanitària que encara perdura, i a la crisi econòmica, que no ha permès a moltes empreses recuperar-se.

Foto Forum Empreses Upc

Es tracta de l’esdeveniment d’aquestes característiques amb més participació d’empreses de Catalunya i s’ha instal·lat a tocar de l’edifici de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual.

Foto Forum Empreses Upc3

Aquest centre, que celebra el seu 120è aniversari, ha format al llarg d’aquests anys més de 40.000 enginyers i enginyeres. Bona part dels actuals aprofita aquest espai d’interrelació per donar-se a conèixer i recollir informació de les pràctiques i ofertes laborals existents. Per la seva banda, les empreses aprofiten l’ocasió per buscar professionals altament qualificats, aquest any, fins i tot, la Policia Municipal de Terrassa.

Foto Forum Empreses Upc2

Més del 95% dels titulats de l’ESEIAAT troben feina durant el primer any després de graduar-se.