L’ESEIAAT trasllada al carrer el Fòrum d’Empreses per l’increment del nombre d’expositors

Dia d’intercanvis entre estudiants i empreses a l’Escola d’Enginyeries Industrial, Aerospacial i Audiovisual. El Fòrum d’Empreses arriba a la catorzena edició i ha crescut tant que per primer cop s’ha hagut de fer a fora. Hi han participat 62 empreses de diversos sectors, un 35 per cent més que l’any passat.

L’increment dels últims anys es deu bàsicament al creixement del mercat i a la creació d’una única escola d’enginyeria, amb qui les empreses tenen més facilitat per contactar.

De les 11 el matí a les 5 de la tarda els estudiants i els que han acabat la carrera fa poc han pogut conèixer les companyies al seu estand i, en alguns casos, oferir-se per treballar o fer-hi pràctiques.

En tot el curs passat l’Escola d’Enginyeries va signar més de 1.300 convenis de cooperació educativa amb prop de 200 empreses. A banda d’una bona preparació universitària, les companyies busquen sobretot talent, habilitats i ganes d’aprendre.

De mitjana el 90 per cent dels titulats a l’escola d’enginyeria de Terrassa troben feina l’any següent a la finalització dels estudis. En 7 dels 10 graus que s’hi imparteixen aquest percentatge arriba al cent per cent.