L’església de Sant Miquel, en 3D a través de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica

És l’església visigòtica de Sant Miquel en tres dimensions. La Generalitat ha fet un treball d’escaneig fotogràfic i digitalització i n’ha reproduït diverses imatges que es poden consultar, de manera interactiva, al portal de la l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, l’ICAC.

Podem veure una secció longitudinal i una de transversal de l’església, detalls de les voltes del sostre, les columnes, diversos capitells, les pintures de l’absis i la cripta. Un cop seleccionada la imatge, podem veure-la des de diversos angles, com si ens desplacéssim o canviéssim de punt de vista.

El treball de reproducció en 3D que ha fet la Unitat de Documentació Gràfica de l’ICAC forma part del projecte de recerca arqueològica que estan fent la Generalitat, el Ministeri d’Economia, l’Ajuntament i la parròquia de Sant Pere.

A banda de l’església de Sant Miquel, al web de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica podem veure en tres dimensions el  Circ romà i la Basílica de Sant Fruitós de Tarragona i el Jaciment València “la Vella” a Riba-roja, a la comarca del Camp del Túria.