L’Església Evangèlica de Terrassa, en plena campanya contra l’esclavitud sexual

Aquesta setmana, l’Església Evangèlica Unida de Terrassa duu a terme una campanya contra l’esclavitud sexual. El primer acte va ser dimarts, amb un cinefòrum a l’entorn de la pel·lícula “Evelyn”, i el segon ha estat una taula rodona aquest dijous. N’han pres part la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín; el regidor de seguretat, Xavier Fernández Rivero; el vicepresident de l’entitat Esclavitud XXI, Jonatan Serrano; l’educadora de SICAR, Ana Fons; i una víctima del tràfic de persones.

Davant una cinquantena d’assistents, tots plegats han dialogat sobre la xacra de l’esclavitud sexual, un problema més proper del que sovint pensem. Es calcula que a l’estat hi ha unes 400.000 dones prostituïdes, el 90% de les quals són de nacionalitat estrangera. A Catalunya, a més, hi tenim el prostíbul més gran de tot Europa.

La campanya contra l’esclavitud sexual compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i acabarà dissabte al matí amb una marxa pública amb inici i final a la plaça del Progrés.