L’Església Evangèlica impulsa la formació dels futurs líders mundials

L’Església Evangèlica Unida de l’Avinguda Béjar acull una nova edició de la The Global Leadership Summit, per a la formació de lideratges en diferents àmbits. Les regidores de Presidència i Ciutadania, Jennifer Ramírez i Ona Martínez han assistit aquest dissabte a la conferència inaugural Gatherig 2022, a càrrec de la professora de l’Escola de Negocis de París, Erin Meyer i de l’expert en lideratge de Columbia, Simon Sinek.

L’acte que marca l’inici de dos dies intensius de formació, s’ha pogut seguir a través de les xarxes per tot Catalunya. La Global Leadership Summit a Terrassa està organitzada a nivell mundial per la Global Leadership Network. Una trobada de formació compartida amb líders mundials, des de la qual es vol transmetre la inspiració i les habilitats pràctiques des d’una visió global, per formar els futurs líders en àmbits com l’educació, l’empresa o la política.

La sessió permet perfeccionar i millorar les habilitats en lideratge amb els referents d’altres líders internacionals. Pel mes de novembre hi ha prevista a Terrassa una nova sessió de la Global Learding Summit amb xerrades de reconeguts líders a nivell mundial. A Terrassa l’organització de la cimera va a càrrec de la Fundació Privada Goel i de l’Església Evangèlica Unida.