L’Església Evangèlica Unida acull per tercera vegada la cimera internacional de lideratge

Si els líders milloren, tothom se’n beneficia. Per això, capacitar les persones, donar eines per exercir aquest lideratge a polítics i directius de grans companyies i, també a qualsevol persona que té influència en l’àmbit familiar o local, pot ajudar a millorar la societat.

Aquesta és la filosofia que inspira la Cimera Internacional de Lideratge GLS ( Global Leadership Summit). La iniciativa va néixer a Chicago fa 22 anys. S’enregistra en alta definició a l’agost i al llarg de l’any es arriba a 128 països.

L’Església Evangèlica Unida de Terrassa acull aquest divendres i dissabte la transmissió d’aquesta activitat que està organitzada per la Fundació Goel. D’aquesta manera, el públic té una oportunitat única per veure i escoltar diverses conferències de ponents de renom.

Els experts diuen que les habilitats tècniques o exteriors per gestionar aquest lideratge són importants, i que en algunes escoles es poden aprendre, però la part interior, els valors que ens mouen, són la clau.

En aquesta tercera edició, la novetat és una programa específic pensat per a formar en lideratge amb valors joves majors de 16 anys.