L’Església Evangèlica Unida s’instal·larà a Ca n’Anglada

L’Església Evangèlica Unida de Terrassa porta a terme els seus projectes socials a les instal·lacions que té a l’Avinguda de Béjar, al barri de Can Tusell. A partir de la pròxima tardor, però, podrà començar a fer-ho a Ca n’Anglada. L’Editorial Clie li ha cedit l’antic edifici de l’Escola Liceo Egara, al carrer de Sant Honorat. És un edifici ampli, amb moltes sales i espais exteriors, però al que li cal una rehabilitació, que es realitzarà els propers mesos.

Amb aquest nou equipament l’Església Evangèlica Unida pretén doblar alguns serveis que ja ofereix, com el grup de lleure inclusiu Mefi i l’Espai Familiar per a persones que viuen amb pobresa energètica. Però també servirà per donar cabuda a entitats de Ca n’Anglada. És el cas del programa de repartiment d’aliments i l’escola de música del barri.

L’Església Evangèlica Unida també contempla fer-hi tallers de català i castellà, d’inserció socio-laboral i incorporar una vessant artística.

L’Església Evangèlica Unida espera poder fer les primeres activitats a la tardor i anar-les ampliant de manera progressiva.