L’Espai d’art Sala Paüls estrena l’any amb l’exposició escultòrica «Naturalisme»

L’Espai d’art Sala Paüls, ubicada al carrer Salvador Busquets inicia l’any amb l’exposició «Naturalisme» de l’escultor terrassenc Miguel Puente. La inauguració s’ha celebrat aquest dissabte i els assistents han pogut gaudir de les 11 peces escultòriques que conformen l’exposició. Amb la intenció de naturalitzar molt la seva obra tenint en compte les proporcions i volums del cos humà Puente ha ofert al públic una recopilació d’escultures d’art figuratiu de tres dimensions.

En els seus treballs, tal i com apunten els encarregats de seleccionar les exposicions de la Sala Paüls, Puente destaca per transitar amb un gran mestratge pel gran misteri de les corbes femenines del cos de la dona, que el porten a expressar la sensualitat i la bellesa a les seves obres escultòriques.

En Miguel Puente té un llarg recorregut artístic amb obres instal·lades a la ciutat de Terrassa com el conegut bust que hi ha a la cruïlla Rambla d’Ègara amb el Portal de Sant Roc, titulat Prêt-à-porter, que és un tors masculí, que a l’hora insinua una bossa de paper de botiga, simbolitzant el comerç local. També es pot veure l’escultura que té a l’edifici de la Central de la Caixa de Terrassa, actualment BBVA feta el mateix any en el que es va construir l’edifici.