L’Espai La Galeria concentra fins al 28 de gener l’obra gràfica d’artistes catalans

Conèixer nous artistes catalans, contemplar-ne les creacions i fins i tot adquirir alguna de les seves obres abans no haguem sortit del Centre Cultural. És la proposta que des d’aquest dimecres 4 de gener fa l’Espai La Galeria de l’equipament de la Rambla, habitual punt de col·laboració entre galeristes i el mateix Centre Cultural.

Artistes catalans. Obra gràfica és el concís i explícit títol sota el qual l’Espai G d’Art presenta en un mateix espai i durant pràcticament tot el gener una selecció d’obres d’artistes vinculats tots ells a Catalunya i amb una sòlida projecció internacional.

L’obra gràfica és un concepte genèric que abasta un conjunt de diferents tècniques desenvolupades al llarg de segles, des de les més tradicionals com la xilografia fins a les més modernes com la impressió digital. Totes elles neixen d’una mateixa idea: la transferència de la imatge creada per l’artista sobre una forma, que bé pot ser una planxa metàl·lica, de fusta, de pedra, a un suport, generalment paper.

La mostra es podrà visitar fins al 28 de gener a l’Espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa; de dilluns a dissabte, de 4 de la tarda a 9 del vespre. També es pot contemplar els festius en què l’equipament terrassenc aculli alguna funció.