L’Espanyol s’imposa en les tres categories disputades en el 27è Torneig de Futbol Base del CN Terrassa

L’Espanyol ha estat el clar protagonista del 27è Torneig de Futbol Base celebrat el cap de setmana a les instal·lacions del CN Terrassa. L’equip barceloní s’ha proclamat campió en les tres categories que es disputaven: cadet, infantil i aleví.

Davant el nombrós públic assitent a la competició, especialment dissabte i diumenge, els blanc-i-blaus han aconseguit el títol en categoria cadet després de guanyar els tres partits disputats i sumar els nou punts en joc. Així, ha derrotat el Gimnàstic de Manresa per 4 a 2, el CN Terrassa per 4 a 0 i la Damm per 2 a 0. El conjunt cerveser ha acabat segon amb sis punts fruit dels triomfs contra el CN Terrassa (4-0) i el Gimnàstic de Manresa (3-0). L’equip del Bages ha estat tercer en superar els amfitrions (3-0).

Els blanc-i-blaus han repetit èxit en categoria infantil en imposar-se per goal average al Gimnàstic Manresa. Els barcelonins han sumat set punts després de vèncer el CN Terrassa (6-0) i la Damm (1-0) i d’empatar a zero contra el Gimnàstic de Manresa, que també ha sumat set punts gràcies a aquest empat i als triomfs contra el CN Terrassa (4-0) i la Damm (1-0), però van marcar dos gols menys. L’equip cerveser va classificar-se tercer en superar els amfitrions (6-0).

En categoria aleví, amb vuit equips en competició, l’Espanyol s’ha imposat al Barça a la final per 3 a 2. El Cornellà ha estat tercer en vèncer la Damm per 4 a 2.