L’espectacle dels Ministrils “La Filomena se’n va al mercat” es representarà el dia 21 a l’Auditori

L’espectacle dels Ministrtils del Raval “La Filomena se’n va al mercat” es tornarà a representar el pròxim diumenge dia 21, a partir de les 12 del migdia al Teatre Auditori. D’aquesta manera els terrassencs donen una nova oportunitat a les famílies de gaudir del seu darrer muntatge, després que el passat 10 gener el temporal de pluja i vent, i les restriccions de mobilitat, van impedir a un nombrós públic arribar a la cita, entre ells alguns programadors culturals que havien confirmat l’assistència.

El Servei de Cultura es va comprometre a trobar un nou espai per a la funció que finalment tindrà lloc a l’Auditori diumenge 21. El nou espectacle dels Ministrils amb text i direcció de Jordi Palet, és un muntatge on la música tradicional i l’alimentació van de bracet. Un diàleg entre el present i el passat de la mà de l’Alba i la seva tia Filomena. I amb temes musicals com la Masovera, la Murga, la Filomena o els Macarrons entre d’altres.

L’obra compta amb l’actriu terrassenca Alba Valldaura. En la seva primera representació la proposta dels Ministrils havia aixecat molta expectació per veure l’estrena, un notable èxit malgrat les influències del temps. Els Ministrils del Raval està formada per Carles Llongueras a la gralla i la veu, Encarna Mora a l’acordió, Isi Vázquez a les percussions, Jaume Moros al fiscorn, Joan Rosset a la Tuba, Josep Maria Pey a la tenora i Pere Ruíz al saxo soprano.