L’Esplai Boterut de Terrassa opta a un premi del concurs “Piula” 2021 amb una cançó

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha convocat per vuitè any consecutiu el concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”. Té per objectiu fer visible la importància de les relacions igualitàries i promoure el diàleg participatiu i cooperatiu, així com sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca, proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les dones i nenes. En aquesta ocasió hi ha 14 candidatures, entre elles, la de l’Esplai Boterut de Terrassa que hi participa amb una cançó titulada “Dona que ens escoltes”. Ha estat elaborada per Rosa Roy Negro, Gemma Roy Negro, Natàlia Campoy Rubinat, Montse Márquez Sánchez, Imma Basagañas Puig, Clara Núñez López, Esther González López, Laia López Vila, Carla Ingerto Ramon, Laura Vinaixa Costa, Pau Quan Folch.

Ara, quan encara està obert el de les votacions, els autors de la cançó demanen el suport dels terrassencs i terrassenques. Els premiats es donaran a conèixer el 8 de març. Podeu fer les vostres votacions per a aquesta candidatura del grup 4 clicant aquí.

Aquest és l’enllaç de la cançó penjada al Youtube: