L’Esplai Boterut, premi popular del concurs ‘Piula’ del Consell Comarcal

‘Dona que ens escoltes’ és una cançó feta i produïda per l’Esplai Boterut i que en poques setmanes ha tingut força ressò a les xarxes socials. També és el tema que ha guanyat el premi popular, amb 253 vots, del concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes’ que organitza el Consell Comarcal. L’èxit de la cançó ha sorprès les pròpies autores.

‘Dona que ens escoltes’ parla d’experiències pròpies de les membres de l’Esplai Boterut.

Aquesta edició ha suposat un canvi important respecte les edicions anteriors del concurs ‘PIULA’, basat fins ara en la participació a través de Twitter. Aquest cop s’han introduït altres disciplines com el vídeo, la música i les arts visuals i plàstiques. En total hi han participat 59 joves de la comarca.

Els equips premiats en aquesta edició són del INS Joan Oliver de Sabadell, l’Escola FEDAC de Castellar del Vallès, l’Esplai Boterut de Terrassa, l’Institut Vallès de Sabadell, l’Institut Sabadell de Sabadell i la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC Fundació MAIN) de Cerdanyola del Vallès.

Aquí es poden consultar els treballs presentats.

El concurs Piula també ofereix tallers formatius de caire gratuït a alumnes de secundària. Aquest curs se n’han realitzat 76.