L’esplai Can Parellada valora positivament la seva incorporació als casals d’agost

L’alcaldessa accidental de Terrassa, Lluïsa Melgares, ha visitat aquest divendres el casal d’agost de Can Parellada, un dels quatre que impulsa l’ajuntament i que ofereixen atenció socioeducativa a 250 infants i joves de la ciutat.

Els casals d’agost són un projecte pioner que va arrencar fa cinc anys i que, més enllà de cobrir les necessitats alimentàries dels infants i joves amb menys recursos econòmics, aborda una acció socioeducativa global sobre les persones usuàries i les seves famílies.

L’esplai Can Parellada s’ha incorporat aquest any per primera vegada al programa de casals d’agost. Organitza diverses activitats, des de jocs d’aigua, sortides i tallers, amb una trentena d’infants i joves, entre l’1 d’agost i el 9 de setembre, el mateix calendari que la resta de casals d’agost.

Els casals d’agost atenen aquest any 250 infants, 30 més que l’any passat. El projecte vol donar resposta a les necessitats de lleure d’aquelles famílies que no poden marxar de vacances, alhora que es garanteix l’alimentació dels participants. Gran part venen derivats per serveis socials però els casals d’agost estan oberts a tota la ciutadania, sobretot als nens i nenes que ja formen part dels esplais.