L’esport egarenc, reconegut a la Trobada de l’Esport Femení Català

Dissabte es va voler visibilitzar i reivindicar l’esport femení i totes les seves protagonistes en l’acte “Entre totes, tot!” que va tenir lloc al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona amb la presència de més de 3.000 persones. L’esdeveniment, organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, va servir per exhibir el potencial de l’esport femení català. A banda de reconèixer la feina de les esportistes i el seu sacrifici, també es va voler fer visible el gran treball de les àrbitres, les presidentes o les entrenadores.

Entre les moltíssimes protagonistes, la nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón va ser una de les 14 esportistes homenatjades. També ho van ser la nedadora Núria Marquès, la pilot Laia Sanz, la jugadora de bàsquet Laia Palau, la futbolista Melanie Serrano, la corredora de muntanya Núria Picas, la fondista Esther Guerrero, les waterpolistes Elena Ruiz i Marta Bach, la marxadora Raquel González, la gimnasta Alba Petisco, la jugadora d’hoquei patins Aina Florenza, la regatista Laura Cabezas i la ciclista Mireia Benito.

Trobada Esport Femení Cn Terrassa 2

Sarai Gascón va rebre un dels catorze guardons a esportistes destacats (Font imatge: CN Terrassa)

Durant la gala també es van reconèixer els 24 equips femenins catalans que van participar la temporada passada en competicions internacionals, com ara el sènior femení de waterpolo del CN Terrassa. Una bona representació de l’hoquei egarenc femení també hi va ser present.

Trobada Esport Femení Cn Terrassa 3

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa, guardonat durant la trobada (Font imatge: CN Terrassa)

Hockey Trobada Esport Femení 2

La família de l’hoquei terrassenc també va rebre un merescut homenatge (Font imatge: Club Egara)