L’esport escolar encara la temporada amb totes les activitats i la màxima normalitat

Després d’un curs molt difícil en què fins el mes d’abril no es van iniciar les activitats, aquesta temporada el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa espera un any molt proper a la normalitat. Aquest dijous ha presentat una temporada que començarà a finals d’octubre i que reprèn les competicions de forma setmanal. Això sí, amb els protocols anti-covid com són la neteja de mans i l’ús de la mascareta a les banquetes a l’espera del que pugui dir el Procicat.

El Consell Esportiu espera que la xifra de particicipacions sigui molt semblant a les dels cursos prepandèmics, quan era d’unes 18.000.

L’esport escolar portarà als centres educatius fins a 23 disciplines diferents, entre les que destaquen dues novetats, l’esquaix i ‘hoquei al pati‘. Entre els més petits acostuma a tenir èxit el provar una mica de tot, com és el que proposa el ‘multiesport‘.

Altres novetats d’aquest curs són l’esport per als majors de 60 i el programa de formació, que a banda de professors i tutors, s’obre a qualsevol que hi estigui interessat.