L’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer s’impregnarà de l’esperit olímpic dels Jocs de Barcelona 92

Terrassa acollirà aquest dissabte l’acte central del 25è aniversari de la commemoració de la ciutat com subseu olímpica d’hoquei als Jocs de Barcelona 92. El Federatiu, que passarà a denominar-se Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer, serà l’escenari d’una jornada esportiva i festiva alhora.

Aquest dimarts s’ha presentat a l’Ajuntament l’ampli ventall d’activitats d’un programa que arrencarà a les 11 del matí, amb partits de la Lliga BBVA Hockey Plus. A tres quarts d’una del migdia hi haurà un homenatge a la selecció espanyola masculina del 92, cinquena a Barcelona, i tot seguit l’actual, dirigida per Fred Soyez, jugarà un dels dos partits amistosos programats amb Bèlgica.

A les tres de la tarda hi haurà una paellada popular per donar pas a una tarda intensa i molt emotiva. A dos quarts de cinc, a l’Estadi Olímpic, hi haurà el descobriment de les plaques dels terrassencs que van ser olímpics a Rio de Janeiro. Una hora més tard es procedirà a batejar el Federatiu amb el nom d’una de les persones que més ha fet per l’hoquei terrassenc per homenatjar, a les sis de la tarda, a la selecció espanyola femenina que va aconseguir l’or olímpic al 92. Després hi haurà un nou amistós, aquest cop del combinat espanyol femení d’Adrian Lock, que s’enfrontarà a Nova Zelanda. La jornada conclourà amb el sopar oficial a l’Hotel Don Cándido, amb més reconeixements.

La commemoració d’aquest 25è aniversari tindrà continuïtat els propers dos mesos, destacant el 4 Nacions masculí i femení al Municipal Martí Colomer del 6 al 9 d’agost.