L’Estadi Olímpic es vesteix de blau per al Mundial

La catifa blava que ha de vestir l’Estadi Olímpic per a la Copa del Món FIH Femenina d’hoquei d’aquest estiu ja ha arribat. Aquest mateix dimarts a la tarda els operaris han començat a estendre la superfície un cop s’ha deixat preparada la base al llarg de tot el terreny de joc.

La col·locació de la nova gespa artificial durarà uns dies i entrarà així en la recta final de les obres de remodelació d’aquest recinte municipal. Els primers en tastar la nova superfície seran les seleccions espanyoles masculina i femenina d’hoquei, que el 4 i 5 de juny disputaran doble compromís de la FIH Pro League.

Un cop finalitzi el Mundial, el 17 de juliol, la gespa es traslladarà a l’Estadi Municipal Martí Colomer, per començar a continuació els treballs d’adequació de la nova gespa de futbol per als equips del Terrassa FC. Unes obres que provocaran que el club egarenc no pugui començar la temporada a casa.

Les obres de col·locació de la superfície sintètica blava aniran en paral·lel amb la resta d’actuacions que s’estan duent a terme a l’Estadi i que ja són ben visibles. Com la col·locació dels nous seients de color vermell, que substitueixen els grisos que daten dels Jocs Olímpics del 92, així com les obres d’urbanització als gols nord i sud i que s’allargaran per espai de dos mesos.

Els treballs en l’entorn de l’Estadi Olímpic augmentaran els espais de zona verda. Seran especialment significatius els canvis al gol nord, ja que se sanejarà el deteriorat ferm de l’actual aparcament.

Gespa Blava 4

Operaris treballant sobre la nova superfície de l’Estadi

Gespa Blava 7

Nous seients vermells a la zona alta de tribuna i gol nord, així com el nom de Terrassa a la part baixa

Gespa Blava 9

L’aparcament del gol nord s’està sanejant i guanyarà en espai verd

Gespa Blava 11

La zona verda també s’ampliarà en la vorera de l’Avinguda de l’Abat Marcet

Gespa Blava 10

S’estan retirant les plaques dels olímpics, que tindran el seu espai al gol sud