L’estudiantat de la UPC a Terrassa pot vacunar-se contra la Covid-19 sense cita prèvia a la universitat

Aquesta setmana el Departament de Salut obre nous punts de vacunació sense cita als campus de les universitats de Terrassa i de Sant Cugat del Vallès. En aquests espais s’hi podran vacunar totes les persones de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi. També estaran oberts a la població que visqui a prop de la zona. S’hi administrarà la vacuna Pfizer. Les persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE, passaport). Aquesta acció compta amb professionals de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Punts de vacunació als campus universitaris:

· Els dies 21 i 28 de setembre al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya. Edifici Campus (carrer de Colom, 2). Vacunació adreçada als estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM). De 12 h a 17 h.

· El dia 23 al CAP Sant Llàtzer. Adreçada als estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT). De les 13.30 h a les 15.30 h.

 

Punts de vacunació als campus universitaris de Sant Cugat del Vallès:

· El dia 22 de setembre a les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, a l’aula 03 de la planta baixa, de 12 h a 16 h.

· Els dies 23 i 29 de setembre al Campus Esade Sant Cugat, de la Universitat Ramon Llull, a les aules 014, 015 i 016 de l’Edifici Docent, de 12 h a 16 h.

· El dia 27 de setembre al Campus de Sant Cugat de la Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), al vestíbul de la primera planta (davant de la sala d’actes), de 12 h a 16h.

· El dia 29 de setembre al Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya, a la planta -2, gimnàs núm. 2, de 12 h a 16 h.

A més, cal recordar que des del 8 de setembre al Vallès Occidental hi ha obert un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, de dilluns a dijous, de 13 h a 19 h, i els divendres, de 9 h a 13 h.