Reparació de l’esvoranc de l’avinguda del Vallès i altres compromisos de l’ACA

Representants de l’Ajuntament de Terrassa i de l’Agència Catalana de l’Aigua es van reunir dimecres al matí a les oficines d’aquest organisme a Barcelona. La regidora de rieres, Jennifer Ramírez, creu que la trobada marca un punt d’inflexió. Fins ara l’ACA actuava només en casos d’emergència, reparant desperfectes produïts per aiguats. Ara, segons Ramírez, volen a arribar a acords de col•laboració amb el govern municipal, implicant-se en el manteniment de les lleres.

Així, la reunió va servir per marcar la data de reparació del darrer esvoranc de l’avinguda del Vallès (produït per les pluges de finals d’octubre), que serà la propera setmana. Aquests treballs de reparació tenen un termini d’execució de 2 mesos.

Però la trobada també va significar un pas més. Ramírez, explica que l’actual conveni entre les dues parts finalitza el 31 de desembre. L’ajuntament va portar una proposta escrita per renovar-lo que l’ACA està estudiant. La propera trobada serà a finals de gener i hi participarà una representació dels veïns i veïnes, membres de la Comissió de Rieres de Terrassa.

La regidora però, avisa que el govern municipal vol arribar a un tercer estadi: abordar conjuntament amb l’ACA un projecte de ciutat que transformi les rieres completament.