Ocupate.jpg

L’EUIT presenta el llibre ‘Ocúpate’, que difon els coneixements de la teràpia ocupacional

L’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional ha acollit la presentació del llibre ‘Ocúpate: claves para una vida feliz a través del hacer‘, escrit per les doctores Laura Vidaña Moya i Maria Rodríguez Bailón. Aquest llibre proposa una varietat d’exercicis que inviten a reflexionar sobre l’ocupació diària, a la vegada que aporta propostes que ajuden a dur a terme els canvis que la persona consideri necessaris.

Assegurar que les activitats que omplen el dia a dia són significatives, analitzar si tens els hàbits més adequats per ser eficient en les teves tasques diàries, examinar si poses en marxa tot el teu potencial hàbil o valorar si tens un bon equilibri entre els diferents tipus d’activitats són algunes de les qüestions que planteja la lectura d’OCÚPATE. “Prendre consciència de com és la teva ocupació diaria és el primer pas per entendre la relació que hi ha entre l’activitat significativa, el benestar i la salut“, expliquen les autores.

OCÚPATE vol divulgar els coneixements nuclears de la teràpia ocupacional a la població general perquè els puguin aplicar a la seva vida diària per tal d’obtenir major benestar, i per tant millor salut física i mental. El llibre compta amb l’edició i les il.lustracions de Ginés Ruiz Amorós, terapeuta ocupacional que va iniciar els seus estudis de disseny gràfic interessat en les diferents maneres de comunicar a través del visual.