L’Eurohockey sub-21 supera el centenar de voluntaris

L’Atlètic Terrassa ja ho té tot a punt per l’inici del Campionat d’Europa d’hoquei herba sub-21 masculí i femení, que arrencarà diumenge i s’allargarà fins el 20 de juliol. A pocs dies per començar la competició, l’entitat de Can Salas ha superat la xifra dels 100 voluntaris participants. Concretament 128 de 10 clubs diferents i amb una franja d’edat que va des dels nou anys fins a la setantena.

A més de l’Atlètic, els voluntaris procedeixen del Club Egara, CD Terrassa, Júnior FC, Línia 22, Matadepera 88, FC Barcelona, Sitges HC, Catalonia HC i Giner de los Ríos (València). També es compta amb la col·laboració de l’Associació ‘Hi Som’, centrada en l’acompanyament a menors emigrants no acompanyats. D’aquest centenar, prop d’una quarantena són aplega pilotes o ball patrols. La majoria d’ells són jugadors i jugadores dels clubs catalans, que tindran l’oportunitat de veure de prop els ídols dels seus clubs.

Xerrada informativa amb els voluntaris, aquest dimecres a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa

A l’Eurohockey sub-21 participen 16 seleccions, que sumen més de 350 esportistes entre jugadors i jugadores i staff. Les dues seleccions espanyoles debutaran el mateix diumenge. El combinat femení contra Països Baixos (18.00 h) i el masculí davant Irlanda (20.15 h).

[Font imatges: Atlètic Terrassa HC]