L’Europa, rival ara del Terrassa FC al play-off d’ascens

Canvi inesperat en el play-off d’ascens exprés. I és que el Terrassa FC podria enfrontar-se ara a l’Europa i no pas al Sant Andreu. En ple estat d’alarma i amb les competicions finalitzades, el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola ha decidit estimar el recurs que va presentar la Pobla de Mafumet sobre el partit que va disputar al Narcís Sala el 27 d’octubre i que va acabar amb victòria local per 1 a 0.

Això ha suposat la pèrdua dels tres punts per al Sant Andreu (0-3 com marca el reglament), que ara ocupa el quart lloc i no pas el tercer, en mans de l’Europa, tal i com ja marca la classificació. La primera eliminatòria del play-off, doncs, enfrontaria L’Hospitalet contra el Sant Andreu, mentre que els de Xevi Molist es veurien les cares amb els escapulats. De fet la RFEF ha publicat aquest dilluns al matí la classificació final de tots els grups de Tercera.

Els fets d’aquesta polèmica es remunten a la desena jornada. En aquest partit es va alinear en les files del Sant Andreu el davanter Josu que, a instàncies de la Federació Catalana, ja havia complert una sanció en la jornada anterior contra l’exclòs Reus Deportiu. Una picaresca que altres clubs de Tercera van decidir no arriscar.

La Pobla va recórrer el resultat per alineació indeguda del davanter, però es va trobar amb la negativa del Comitè de Competició de la Federació Catalana. Els tarragonins no van desistir i van apel·lar a l’Espanyola, que els ha acabat donant la raó. Tres punts que per a la Pobla no serveixen per res i que per al Sant Andreu signifiquen la pèrdua d’un lloc i una sanció econòmica. El club quadribarrat ja ha anunciat en un comunicat que recorrerà al Tribunal Administratiu de l’Esport.

Josu es va alinear davant la Pobla de Mafumet