L’exnedador David Meca comparteix els seus reptes esportius en la inauguració dels Corporate Games

Tret de sortida als Corporate Games d’aquest cap de setmana. Terrassa és la primera ciutat catalana que acull aquestes competicions esportives entre empreses després de 70 edicions arreu del món. Hi participen gairebé 1.900 treballadors d’un centenar d’empreses. La que n’aporta més, 280, és l’Ajuntament de Terrassa. Córrer, pàdel i futbol 7 són, de les tretze disciplines, les que tenen més inscrits. L’acte inaugural s’ha fet a la Cecot.

L’exnedador David Meca, 28 cops Campió del Món, ha fet una conferència motivacional on ha explicat algunes de les seves fites. Entre elles, travessar l’estret de Gibraltar i el canal de la Mànega però sobretot, creuar, en 28 hores i amb moltes adversitats, el trajecte entre Xàbia, al País València, i Eivissa. També la lluita contra les acusacions de dopatge que van intentar,sense èxit, acabar amb la seva carrera.

Després de la conferència s’han fet dues taules rodones: una sobre l’esport com a eix vertebrador d’una empresa saludable i una altra sobre la nutrició com a pilar fonamental dels treballadors.

En acabar-se l’acte d’obertura, una cinquantena de membres del Colectivo Sin Vivienda esperaven Jordi Ballart a la sortida de per demanar el suport de l’administració local i garantir un habitatge social a les famílies en procés de desnonament.