Harley Davidson

L’Experience Tour de Harley-Davidson fa última parada a Les Pedritxes

L’Experience Tour de Harley-Davidson està recorrent la península Ibèrica amb el seu camió itinerant i aquest proper cap de setmana, del 14 al 16 d’octubre, farà la seva última parada a les Les Pedritxes, a les instal·lacions del CD Terrassa.

La companyia ha acostat l’experiència Harley a diferents ciutats i ha donat l’oportunitat de conduir diversos models de tota la gamma. Els assistents podran sentir a la seva pròpia pell les emocions de conduir la Pan American, la Sportster S, la Nightster o algun dels models ST.

Els assistents podran provar la Nightster, una motocicleta que combina la silueta clàssica del model Sportster amb les prestacions elevades del nou motor Revolution® Max 975T, una gran quantitat de sistemes electrònics d’assistència al pilotatge i un comportament d’avantguarda.

La Pan American és la primera motocicleta d’adventure touring de la firma americana. Equipada amb el nou motor Revolution™ Max 1250, aquesta Harley-Davidson és una eina multiús de dues rodes fabricada per durar, dissenyada per explorar i preparada per a la més pura aventura. El model Harley-Davidson® Sportster® S és una motocicleta sport custom totalment nova, dissenyada per oferir una excitant experiència de pilotatge.

La gamma ST de la companyia eleva el rendiment de les bagger i porta l’estil de les motos de competició Screamin’ Eagle® Factory al carrer amb els models Street Glide® ST i Road Glide® ST. Tots dos combinen la potència de motor Milwaukee-Eight® 117 V-Twin i el confort a la conducció. Per la seva banda, la Low Rider ST ofereix la versatilitat de les maletes rígides i un nou carenat ancorat directament al xassís, a més d’un sistema de so Harley-Davidson Audio powered by Rockford Fosgate.

Amb aquesta parada, l’Experience Tour arriba al final després d’haver recorregut Alacant, Astúries, Euskadi, València, Saragossa, Madrid, el Rodibook de Viella, Porto, Lisboa i Màlaga.