L’exposició “De drac a drac….”, enceta la Setmana de Jocs al Carrer

Aquests dies es pot veure als Amics de les Arts l’exposició “De drac a drac i tiro perquè m’ha tocat”, una mostra feta amb motiu de la Setmana de Jocs al carrer i que acompanyarà als participants dels jocs del Vapor Ventalló, durant tota la setmana. De fet la mostra forma part de la Segona Setmana de Jocs al Carrer que fomenta el joc compartit, familiar, integrador i popular.

L’exposició està presidida per un gran joc al terra del popular joc de l’oca, però que en aquest cas el protagonitza el Drac de Terrassa. Aquest joc és un dels principals atractius per als més menuts que ja l’han pogut descobrir aquest cap de setmana. El rondallaire Miqui Giménez, un dels organitzadors, també ha estat l’encarregat de la xerrada inaugural d’aquest dissabte.

La mostra és un recull de diverses versions que s’han fet al llarg del temps de diferents jocs de taula, entre els més coneguts com són el parxís o el joc de l’oca. Però també hi ha d’altres jocs no tant populars, fets en edicions especials per a esdeveniments singulars. L’exposició al voltant dels jocs i els dracs ha estat organitzada pel Drac de Terrassa, l’Associació Cultural Lo llaüt d’Ascó i Tocajoc, i es podrà veure a la Sala Alavedra dels Amics de les Arts fins dissabte dia 8.