L’exregidor terrassenc Lucio Villasol, a la llista del PSC per a les eleccions del 21-D

El PSC ja ha configurat la llista que ha d’acompanyar Miquel Iceta a les eleccions del proper 21 de Desembre. Als noms sorpresa com Ramon Espadaler i Carlos Jiménez Villarejo cal afegir-hi tres representants de la Federació PSC Vallès Oest.

En el número 16 de la llista del PSC a Barcelona es troba la rubinenca Maria Mas, regidora socialista i portaveu a l’Ajuntament de Rubí, llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment Vice primera Secretària de l’agrupació del PSC de Rubí.

La santcugatenca Isabel Sierra, candidata en el número 32, és militant del PSC de Terrassa. Doctora en Psicologia per la U.A.B, especialitzada en salut i benestar social, on ha desenvolupat projectes d’investigació i docència en aquests àmbits.

En el número 61 hi ha Lucio Villasol, actualment Secretari de Política Municipal del PSC comarcal. Topògraf de professió en empresa d’obres públiques, a l’ajuntament de Manresa i al de Terrassa, des del 1971 al 1991. Va ser regidor en el govern socialista de Terrassa entre 1991 i 1999. Llicenciat en Ciències de la Informació.