L’exregidora Isabel Martínez entra al món dels aperitius i llança la seva pròpia marca de vermuts

L’advocada Isabel Martínez ha estat regidora a l’Ajuntament de Terrassa als darrers quatre anys. En aquestes eleccions era la cap de llista de Ciutadans però no va aconseguir representació. Segueix, però, treballant com assessora jurídica al Parlament.

Allunyada de la política municipal, llença un projecte empresarial vinculat al món de l’aperitiu que porta mesos treballant. Es tracta del Macarrilla, una nova marca de vermuts que fa ús del segon cognom de la seva parella, Edgar Alves, que l’acompanya en aquesta aventura. Alves també ha estat regidor, en aquest cas de Junts per Catalunya, al municipi berguedà de Cercs i, com Martínez, no repeteix al seu Consistori.

El vermut Macarrilla neix amb tres versions: als clàssic negre i blanc s’afegeix el mixt, una combinació dels dos. A diferència d’altres vermuts, el Macarrilla és natural i més suau, sense sucres afegits.

De moment el vermut Macarrilla es pot trobar en un parell d’establiments de Terrassa i en una dotzena del berguedà. En menys d’un mes ja han encarregat la producció de 700 ampolles.

Isabel Martínez i Edgar Alves ja pensen en introduir nous productes al nou negoci però encara no en volen avançar res.