L’Handbol Terrassa debuta amb derrota a la Lliga Catalana

L’Handbol Terrassa va debutar amb derrota en el seu retorn a la Lliga Catalana. El conjunt que dirigeix Andrés Expósito va perdre dissabte per 28 a 35 contra el Banyoles, un dels equips més potents de la competició.

Els egarencs van acusar els nervis del debut, la falta d’experiència a la categoria i les baixes de jugadors importants com Benjamin Raya i Javi Guil. Des dels primers minuts van anar a remolc en el marcador davant d’un rival molt més còmode sobre la pista i que ràpidament ja va agafar un coixí de cinc gols de diferència. Tot i l’entrega dels locals, al descans s’arribava amb un tempteig de 13 a 19.

A la represa l’Handbol Terrassa es va treure la pressió de sobre i les seves ràpides transicions en atac els van permetre col•locar-se a només dos gols del Banyoles. Però va ser un miratge. El conjunt del Pla de l’Estany va tirar d’ofici i va tornar a obrir una escletxa que ja va ser definitiva.

L’Handbol Terrassa buscarà els seus primers dos punts en el primer desplaçament de la temporada, aquest dissabte a la pista del Parets.