L’Handbol Terrassa derrota el Bordils “C” (31-23) i recupera el lideratge a la lliga

L’Handbol Terrassa recupera el lideratge a la Primera Catalana. La victòria de dissabte davant el Bordils “C” per 31 a 23, combinada amb la derrota del fins ara líder, el KH-7 BM Granollers “C” a la pista del Cardedeu, atorga aquest primer lloc al conjunt d’Andrés Expósito per un millor gol average. Egarencs i granollerins sumen 14 punts i el Cardedeu 13. Tots tres pujarien a la Lliga Catalana d’acabar així la competició.

Tot i que el Bordils és un dels últims classificats i en cap moment va perillar la victòria, a l’Handbol Terrassa li va costar entrar en el partit. Al descans els locals només guanyaven per tres gols de diferència, 16 a 13. L’avantatge dels egarencs va començar a eixamplar-se a l’equador de la segona part. La bona direcció de Fran Martínez i Joel Navarro va donar major perill a l’atac local. L’aportació ofensiva de Javi Guil, totalment recuperat, es va notar en la faceta realitzadora. El jugador de l’Handbol Terrassa va fer 10 gols, ben secundat per Geuris Romero i Cristian Serrano, amb 6 dianes cadascun.

Dissabte l’Handbol Terrassa visita l’AEH Les Franqueses, desè classificat, amb l’objectiu de fiançar-se en la primera posició.