L’Handbol Terrassa derrota l’OAR Gràcia “B” i assoleix un històric ascens a la Lliga Catalana Femenina

L’Handbol Terrassa Ricardo y Montse és equip de Lliga Catalana Femenina. El conjunt dirigit per Toni Puntos va assolir matemàticament l’ascens a la màxima categoria catalana, després de guanyar diumenge el filial de l’OAR Gràcia Sabadell per 27 a 25 en la penúltima jornada de la fase d’ascens.

Com era de preveure no va ser un partit gens fàcil contra un rival que també hi aspirava a pujar. L’equilibri va ser constant i al descans el marcador era d’empat a 13. Però l’Handbol Terrassa volia festejar l’ascens a casa i davant d’un públic entregat que va omplir el pavelló de Can Jofresa.

A les egarenques no els va poder la pressió, van agafar un coixí de tres i quatre gols en el segon temps, que van saber mantenir fins el final. Un triomf que donava un ascens, complint així l’objectiu de principi de temporada. I el més important, amb gent de la casa.

Un cop s’ha pujat de categoria, l’Handbol Terrassa es desplaça diumenge (12.00 h) a Palautordera amb l’objectiu d’assolir un triomf que també li doni el campionat de Primera Catalana.

Ascens Handbol Terrassa Femení 6

L’equip femení de l’Handbol Terrassa ha complert amb l’objectiu d’inici de temporada

Toni Puntos

Toni Puntos assoleix amb aquest ascens una fita històrica per a l’entitat