L’Handbol Terrassa no té opcions davant un intractable Mubak BM La Roca

Després de dues jornades puntuant, l’Handbol Terrassa va tornar dissabte al camí de la derrota. Aquest cop, però, va ser davant el líder de la Primera Nacional, el Mubak BM La Roca, que va guanyar còmodament a Can Jofresa per un clar 24 a 37.

El conjunt dirigit per Rudi Reig no va tenir opcions davant el primer classificat i en cap moment va entrar en el partit. El Terrassa va tenir molts problemes per atacar la defensa visitant i només va fer tres gols en el primer quart d’hora. Les aturades del porter local Yassin van evitar que La Roca agafés en la primera meitat una diferència ja insalvable i al descans el tempteig era de 9 a 15.

No hi va haver reacció dels egarencs a la represa. Els de Reig van seguir tenint moltes dificultats per trobar forats per als seus llançaments i l’avantatge visitant es va anar eixamplant més enllà dels deu gols. L’Handbol Terrassa és catorzè a la classificació amb només tres punts en set jornades. Dissabte (18.30h) visitarà un Sant Martí Adrianenc que ha guanyat els seus últims tres partits.