L’Handbol Terrassa ofereix una bona imatge però acaba perdent el derbi contra l’OAR Gràcia (28 a 25)

L’Handbol Terrassa ha donat la cara en el derbi contra l’OAR Gràcia, en un partit intens i igualat però que al final es s’ha decantat cap al cantó sabadellenc. L’equip de Rudi Reig instal·lat a la zona baixa de la classifiació tenia al davant un os dur de rossegar, un combinat que ja és tercer a la taula després d’aquesta victòria per 28 a 25.

L’Handbol Terrassa ha completat una gran primera part, en la que ha dut la iniciativa al marcador, aconseguint un màxim avantatge de tres gols, 7 a 10, al minut 20. Roger Pérez i Marc Puig han destacat en el capítol anotador, amb cinc gols cadascun. Els terrassencs també han sabut frenar els contraccops de l’OAR Gràcia amb ràpids replegaments defensius.

Aquest esforç, però, l’ha acabat pagant a la segona part, quan els sabadallencs mica en mica han anat guanyant terreny. L’avantatge de dos gols de la mitja part ja s’havia esfumat als cinc minuts de la represa. Daniel Peiró ha comandat l’atac local i ha estat el màxim anotador del partit amb set gols. L’Handbol Terrassa ha seguit l’estela del rival fins al final del partit, però els dos punts s’han quedat a Sabadell.

L’Handbol Terrassa és tretzè amb quinze punts. El proper partit serà el 16 d’abril contra el Finestrelles.