L’Handbol Terrassa recupera la seva millor versió i tomba el BM La Roca

L’Handbol Terrassa es va retrobar dissabte amb la victòria, la tercera a la Primera Nacional, trencant així una dinàmica negativa de quatre derrotes consecutives. I ho va fer davant d’un dels aspirants a l’ascens, el BM La Roca, a qui va derrotar per 34 a 32.

El quadre de Magí Serra va recuperar el nivell defensiu dels primers partits i va deixar els visitants amb només deu gols en arribar al descans. L’atac egarenc també va ser coral i no es va limitar a les fuetades de Marc López, màxim realitzador amb 9 dianes. L’aparició dels extrems Jairo Gómez i Tomàs Ferrer i les accions de Fran Martínez van permetre al Terrassa mantenir-se en tot moment per davant i arribar a l’equador del partit amb un favorable 14 a 10.

En el segon temps no hi va haver la contundència defensiva del primer i tots dos equips es van deixar anar en atac. En cap moment, però, el BM La Roca va poder eixugar les diferències d’un Terrassa que es va seguir exhibint ofensivament i que va saber gestionar aquesta renda fins el final.

Amb aquest triomf l’Handbol Terrassa ocupa la dotzena posició amb 6 punts. Toca ara un calendari més favorable amb rivals de la zona baixa de la classificació, començant per la visita al cuer, el Creu Alta Sabadell.

Tot i les restriccions, una seixantena de persones van presenciar el partit al pavelló de Can Jofresa